#Новини

Продовжуємо облаштовувати сквер та внутрішній двір-сад в ЖК Синергія Сіті

Ми невпинно працюємо над створенням благоустрою в ЖК Синергія Сіті, адже впевнені, що саме гармонійне середовище будинку допомагає відволіктись від щоденної рутини.

Сьогодні житловий комплекс — це не просто місце, де ви живете. Це простір, де ростуть ваші діти, де ви знайомитесь з сусідами, знаходите нові спільні захоплення. Саме тому середовище зоноване таким чином, щоб задовольнити потреби наших мешканців, стимулювати їх знаходити однодумців та створювати community в ЖК.

На території комплексу є локації для відпочинку з відкритим та закритим доступом. Громадський інста-сквер та алеї-променади мають відкритий доступ для всіх містян. Наразі в сквері ми продовжуємо роботи з укладання терасної дошки, озеленення та встановлення інноваційного розумного освітлення від компанії Schreder.

Внутрішній двір-сад має закритий доступ — тільки для мешканців житлового комплексу. Наразі тут продовжуємо ландшафтні роботи.

Працюючи над благоустроєм житлового комплексу, ми об’єднуємо озеленення території та її функціональне наповнення задля вашого затишку. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок