#Новини

Власне житло за ціною оренди. Пропонуємо готову квартиру в ЖК Синергія 3+ в кредит на 5 років з комфортними платежами

 

Житловий комплекс Синергія 3+ повністю введений в експлуатацію, тут тривають роботи з благоустрою та активно відкриваються нові сервіси. Пропонуємо придбати сучасну двушку в іпотеку на максимально вигідних умовах.

 

Зустрічайте героїню сьогоднішньої спецпропозиції компактну та практичну двокімнатну квартиру на 5-му поверсі.

Завдяки вітражному склінню, в ній завжди багато світла. Хол з місцем під шафу-купе дозволить зберігати максимум речей та заощаджувати квадратні метри у житлових кімнатах. Велика спальня 18 кв.м має добре освітлену нішу, в якій можна організувати робочу зону чи додатковий простір для відпочинку. В меншій спальні площею 10,5 кв.м. можна облаштувати дитячу, гостьову чи навіть кабінет. У квартирі є 2 санвузли, а площа кухні дозволяє розмістити не тільки всі необхідні меблі та максимальну кількість техніки, а й невеличку вітальну зону для затишних сімейних сніданків чи дружніх вечерь за келихом вина.

Квартира-мрія може стати вашою на дуже вигідних умовах!

Ми співпрацюємо з шістьма провідними українськими банками та державною програмою “Іпотека під 7%”, і ви обов’язково подберете для себе комфортні умови кредитування. 

Наприклад, розрахуємо умови купівлі в кредит терміном на 5 років.

За умови першого внеску в $19 500 ви платите всього 15 050 грн щомісяця

Проте ви можете змінити суму першого внеску та щомісячних платежів відповідно до ваших можливостей.

Маєте запитання про ЖК Синергія 3+ або хочете дізнатися умови кредитування? Залишайте заявку, і ми надішлемо вам детальні розрахунки та організуємо екскурсію комплексом. 

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок