#Новини

Створюємо безбар’єрне середовище в Синергія Сіті

 

«Синергія Сіті» — ціле місто всередині міста. У ньому ми продумали все для вашого комфорту. І впевнені, що важливу роль при цьому відіграє відсутність бар’єрів та обмежень.

 

Ідеальне місто, яке воно? Якщо описати в декількох словах: комфортне, людиноцентричне та безбар’єрне. В ньому немає сходинок, перепадів висоти і незручних бордюрів. Кожен мешканець, незалежно від його потреб до середовища, відчуватиме себе комфортно.

У місті має бути однаково комфортно і дітям, і дорослим. І велосипедисту, і пішоходу, і людині з візочком. Місто створено для кожного його жителя. У ньому кожен — особливий.

В Синергія Сіті вхідні групи без сходинок та пандусів

Просторі та світлі вхідні групи мають вхід на рівні землі та наскрізні проходи у затишні двір-парки. Через вхід з вулиці зручно вийти до парковки, занести габаритний вантаж або важкі сумки. Вхід зі двору тільки для мешканців — він веде до затишного двір-парку з атмосферою власного саду та місцями для відпочинку.

В Синергія Сіті швидкісні ліфти з великими кабінами

Ліфти американського бренду OTIS, встановлені в усіх будинках комплексу, мають просторі кабіни. В них легко пройде і дитячій візочок, і велосипед.

В Синергія Сіті все, що треба — поруч з домом

Багата інфраструктура для життя розміщена на перших поверхах будників. До крамниць та сервісів забезпечений безперешкодний доступ — адже при вході не має сходинок, перепадів висоти та бордюрів.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок