#Новини

Створюємо екологічні світлові рішення в ЖК Синергія Сіті

 

Використання розумних технологій та створення екосередовища новий стандарт Синергії, який гарантує мешканцям наших комплексов безпеку та комфорт.

 

Впровадження нових підходів ми почали з флагманського проєкту ЖК Синергія Сіті.

Ми створюємо тут натуралістичні природні ландшафти, інфраструктуру з вторинно перероблених матеріалів та систему освітлення на базі “розумних технологій”. 

“Розумне світло” не тільки економить електроенергію, але й створює функціональний та комфортний простір, який дозволяє людям почуватися невимушено, зменшує антисоціальну поведінку та рівень стресу в нічний час.

Для створення світлового дизайну ми обрали компанію Schreder лідера в галузі розумного екологічного освітлення. Вони проєктують системи освітлення для парків, житлових кварталів та цілих міст.

В світильниках Schreder встановлені білі світлодіоди зі змінною колірною температурою. Вони створюють правильну атмосферу для безпечних вулиць, наповнених життям та енергією. 

Для світлового дизайну Синергія Сіті ми обрали 2 типи ліхтарів: Ізілюм та Зела.

Ізілюм це серія надійних вуличних LED світильників, що мають 5 метрів заввишки. Ми встановили 17 ліхтарів по периметру комплексу, вздовж парковки; і ще 5 планується встановити на парковці біля 11 будинку.

Триметровий світильник Зела це енергоефективне рішення для громадських просторів. На території громадського скверу ми встановили 33 світильники Зела; ще 32 планується встановити у двір-саду між 6 та 11 будинками комплексу.

Адаптивні вуличні ліхтарі в Синергія Сіті змінюють рівні освітлення відповідно до часу і режиму використання простору, оберігаючи при цьому місцеву природу.

На додаток до освітлення території ми зробили світлові акценти по периметру лав та підсвітили окремі дерева світильниками-прожекторами Новодворскі.

Світловий дизайн в Синергія Сіті це справжній витвір архітектурної думки. Завітайте сюди ввечері! Ми впевнені, що прогулянки освітленими променадами під світлом ліхтарів залишать по собі теплі спогади. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок