Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Тут затишний сквер для відпочинку. Продовжуємо роботи з благоустрою в ЖК Синергія Сіті

 

Наявність комфортного простору для відпочинку біля дому must-have для сучасних комплексів бізнес-класу. Розповідаємо про хід робіт з облаштування прибудинкової території.

 

В Синергія Сіті триває благоустрій біля першої черги проєкту.

Наразі наші майстри:

  • Облаштовують комфортний під’їзд до будинків. Вони вже вимостили бордюри, і розрівнюють майданчик під дорожнє полотно.
  • Викладають бруківкою підходи до 2 та 3 секцій комплексу.
  • Продовжують викладати бруківкою доріжки та клумби у суспільному сквері. Він стане першою зеленою локацією нашого “міста в місті”. Незвична форма скверу нагадує острівець у руслі ріки та прекрасно пасує до хвилястих фасадів Синергія Сіті. 

Для оздоблення Синергія Сіті ми обрали бетонну бруківку від одного з найкращих українських виробників компанії “Золотий мандарин”. Вона має акредитовану лабораторію, 4-рівневу систему контролю якості продукції та власне дизайн-бюро, що дозволяє створювати плитку для благоустрою найвищого класу.

На території Синергія Сіті буде два типи суспільних просторів. До зовнішніх суспільних просторів скверів, алей та комерційних сервісів можуть потрапити не тільки мешканці комплексу, але й гості та містяни. До внутрішніх подвір’їв, зроблених у вигляді двір-парків, доступ матимуть тільки жителі Синергія Сіті. Таке розумне зонування дозволить зберегти баланс між досяжністю розвиненої інфраструктури та приватністю особистого життя.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок