#Новини

Стандарти Синергії в дії. Презентуємо генеральний план благоустрою ЖК Синергія 3+

 

За Стандартами Синергії, в комплексі буде власний двір-парк, дитячі та спортивні майданчики. Але це ще не все. Дізнайтеся, що заплановано на території ЖК.

 

ЖК Синергія 3+ на фінальному етапі будівництва. Зовнішні будівельні роботи в комплексі завершено. Більша частина будинків введена в експлуатацію, а в решті тривають внутрішні оздоблювальні роботи та підключення комунікацій. Восени ми встигли зробити частковий благоустрій навколо перших будинків комплексу. А вже навесні розпочнемо масштабні ландшафтні роботи на території всього ЖК. Згідно з генеральним планом благоустрою, ми зробимо додаткові парковки біля кожного з будинків, влаштуємо майданчики для спорту й відпочинку дітей та дорослих. Також, на території ЖК запланована власна трансформаторна підстанція вона вже будуються. А поруч з 2-м та 3-м будинком — приватна школа.  

Також, на перших поверхах будинків з зовнішнього та внутрішнього боків розміщені комерційні приміщення. Тож, мешканці ЖК Синергія 3+ зможуть випити каву, купити продукти, одяг та навіть меблі для дому не виходячи за територію комплексу. Частина сервісів вже відкрилися або готуються до відкриття

За посиланням ви можете ознайомитись з детальним планом благоустрою ЖК Синергія 3+.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок