#Новини

Старт фасадних робіт! Утеплюємо 10-ту секцію ЖК Синергія Сіті мінватою найвищої якості

 

Особливу роль в підвищенні енергоефективності фасадів відіграє зовнішнє утеплення за допомогою мінеральної вати. Ми впевнені — у вашій квартирі буде тепло і максимально комфортно.

 

В оздоблені житлових комплексів бізнес-класу мають використовуватися матеріали найвищої якості. Саме тому, ми обрали для утеплення 10-ї секції мінеральну вату. 

Це один з найкращих утеплювачів, доступний на українському ринку. Для її виробництва застосовують гірські породи габро-базальтового типу, які успішно пройшли радіологічний контроль. Саме тому, вона вогнетривка та витримує температуру до +600-700 °C.

Завдяки волокнистій структурі мінеральна вата є хорошим шумоізолятором. Тож, фасади з мінеральної вати вирішують 2 питання одночасно — в будинку буде і тепло, і тихо. 

Мінеральна вата — один з найдорожчих видів утеплювачів. Але комфорт мешканців і довговічність ЖК — наш пріоритет, тому для будівництва та оздоблення будинків ми використовуємо тільки якісні матеріали. Перевагам мінеральної вати присвячена ціла серія нашого влогу “Стандарти Синергії”.

Фасадні роботи в 10-й секції - на початковому етапі. В 11-й секції поки що тривають підготовчі роботи. 

При зведенні будинків наші фахівці продумують кожну деталь, адже для бездоганного результату дрібниць не існує. Ваше житло від Будівельної групи Синергія завжди буде комфортним і затишним, а мікроклімат — корисним для здоров'я.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок