#Новини

Точка відліку твого комфортного життя. Старт продажів ЖК Синергія Київ

 

Розпочався продаж квартир у новому проєкті “Синергія Київ”. Сучасний житловий комплекс розташований у Дарницькому районі Києва, за 25 хвилин ходьби від метро Позняки.

 

Він поєднує в собі все необхідне для комфортного життя у мегаполісі, адже інфраструктура комплексу організована за принципом “вертикального міста” — все, що потрібно є всередині.

Два будинки по 24 поверхи будуються у відповідності з усіма стандартами Синергії: закритий двір-парк з ландшафтним дизайном, яскраві фасади, ергономічні планування, сучасні безпекові рішення та просторі вхідні групи. Також на території з’явиться підземний та гостьовий паркінг. А власна керуюча компанія надасть широкий спектр послуг.

Поруч з комплексом є школи, дитячі садочки, мережеві супермаркети, торгові центри та озера з пляжем і зонами відпочинку. На перших поверхах будинків можна буде придбати свіжу випічку, сходити на тренування та зібратися з друзями на вечерю. 

З вікон квартир будуть відкриватися неймовірні види на архітектурні надбання столиці: зелені квартали історичної забудови Києва, пам’ятки архітектури і мальовничий Дніпро.

Старт продажів — найкращий час для вигідної покупки. Зараз квартиру в проєкті Синергія Київ можна придбати за ціною від 28 000 грн/кв.м. А для всіх інвесторів Синергії діє додаткова знижка -1%. Доступні різноманітні планування – кожне розраховане на максимально ефективне використання житлової площі.

Запрошуємо Вас на перегляди за адресою м. Київ, вул. Івана Кочерги 17-а, або телефонуйте та дізнавайтесь деталі у відділі продажу за тел. (044) 222-77-79.

Синергія Київ — точка відліку твого комфортного життя! 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок