Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Старт продажів квартир в 24 будинку Синергія Сіті: -3% першим 10 покупцям!

 

Нова можливість для комфортного життя відкривається в ЖК Синергія Сіті – даруємо -3% на перші 10 проданих квартир в 24-му будинку!

  

Будівельна група Синергія, як лідер на ринку, адаптує свій продукт до клієнтських потреб. Ми бачимо запит від вас на житло високої стадії готовності. Тому вперше виходимо на старт продажів з будинком із готовими житловими поверхами та навіть фасадами.

Йдеться про 24 будинок Синергія Сіті. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати ключі від квартири вже цього року: в будинку добігають кінця фасадні роботи, а введення в експлуатацію заплановано на 4 квартал 2023 року.

Крім того, ваша квартира буде із вже нанесеною штукатуркою, що значно пришвидшить переїзд у нову домівку.

На старті продажів діє знижка 3% на перші 10 проданих квартир – при 100% оплаті або на суму першого внеску при купівлі на виплат!

Обрати квартиру можна за посиланням.

Будинок знаходиться в центральній частині комплексу і оточений приватним подвір'ям з чудовим ландшафтним дизайном. Насолоджуйтесь свіжим повітрям та красою природи прямо під своїми вікнами! 

На кожному поверсі запроєктовано всього 6 квартир, що гарантує приватність та спокій вашого проживання. Для 24 будинку наші архітектори створили абсолютно нові планування одно- та двокімнатних квартир, площею від 35 до 62 квадратних метрів. Кожна квартира має світлі і просторі житлові кімнати 14-18 кв.м. та великі кухні площею 11-16 кв.м. В 3 хвилинах від будинку розташована міська набережна, облаштована для активного відпочинку та спокійного дозвілля на природі. Тут ви знайдете спортивні та дитячі майданчики, а також причали для риболовлі. 

Користуйтеся програмою купівлі на виплат терміном до 36 місяців, аби зробити вашу інвестицію максимально комфортною. Не пропустіть свій шанс на стильне та затишне житло в серці міста!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок