#Новини

Стартували роботи над котлованом 4-го будинку ЖК City Park ІІ черга

 

Правильно облаштований котлован – запорука довговічного будинку. Фахівці Синергії ретельно готують котлован для останнього будинку проєкту ЖК City Park ІІ черга.

 

Якісне проведення земляних робіт є дуже важливим для всього будівництва. Від їх грамотного планування, вимірів і розрахунків залежить весь подальший проект – розміщення будови, міцність фундаменту і зручність подальшої роботи з землею.

Фахівці БГ Синергія добре знайомі з технологією влаштування котловану. Розробці котловану “в натурі” передує багато підготовчої роботи. 

Кожен тип фундаменту має свій проект, що враховує тип і структуру грунту, наявність комунікацій і підземних вод. Перед розробкою котловану ми обов’язково складаємо такий проект і тільки після цього розробляємо детальний план котловану.

Земляні роботи виконуються спецтехнікою. Зайвий грунт необхідно вивезти, а стіни котловану - укріпити. 

До завершення робіт над котлованом 4-го будинку залишилось кілька днів. Після цього будівельники розпочнуть підготовчі роботи для створення фундаментної подушки. Нагадаємо, що у 3-му будинку проєкту зараз теж готуються до залиття бетонної подушки під фундамент.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок