#Новини

Ставимо енергоефективні вікна Rehau для комфортного життя біля парку. Ми розпочали скління 4-го будинку ЖК City Park II черга.

 

Насолода тишею та спокоєм — неодмінна складова домашнього затишку. Саме тому ми обрали для скління ЖК City Park II черга вікна від німецького бренду Rehau. 



Днями ми розпочали встановлення вікон в 4-му будинку ЖК City Park. Наразі майстри встановлюють вікна на першому поверсі, проте швидко просуватимуться вгору. Тим часом, в 3-му будинку проєкту триває скління другого поверху, а в 1-2-х будинках — вже сьомого.

Монтаж вікон виконується авторизованим партнером Rehau з використанням якісних монтажних матеріалів та власної технології обробки монтажних швів. Комплексний підхід забезпечує тривалий термін експлуатації вікон та комфортний мікроклімат у вашій квартирі.

В ЖК City Park II черга одночасно виконуються декілька видів робіт — це не тільки скління, але й залиття моноліту, зведення стін та влаштування витяжної вентиляції в кухнях та санвузлах.

Поки друга черга проєкту зростає вгору, в першій черзі City Park з’являються нові сервіси. Так, днями тут відкрилася “Сімейна крамничка” з якісними європейськими товарами та запашною кавою.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок