#Новини

Стильно, надійно, безпечно. В 10-й секції ЖК Синергія Сіті встановлюємо ексклюзивні вхідні двері від українського виробника

 

Чисті, свіжі лінії, якісна фурнітура та еко матеріали, елегантність і бездоганна якість роблять двері Artiz ідеальним вибором для сучасних житлових комплексів.

 

ARTIZ — це українська фабрика, яка більше 7 років створює якісний продукт за європейськими стандартами. Маючи власне виробництво повного циклу, компанія виробляє першокласні двері, які надійно захищатимуть вашу оселю довгі роки. 

Квартирні двері зроблені з металу та мають всередині товстий шар мінеральної вати — для найкращої шумо- і теплоізоляції. 

Вхідні двері від ARTIZ — це не тільки гарантія вашої безпеки, але й яскравий акцент в інтер'єрі домашнього простору. Їхні фасади виконані в трендовому кольорі Дуб Крафт, та ідеально пасують до стриманих мінімалістичних інтер’єрів місць загального користування. Візерунок з ліній на фасадах дверей був розроблений за нашим дизайн-проєктом і відтворює логотип Будівельної групи Синергія. А ергономічні дверні ручки преміальной серії надають їм стиль та особливе задоволення щоразу, як ви будете заходити в свою квартиру.

Декоративне покриття, яким оздоблені двері, покращує не тільки їх зовнішній вигляд, а й механічні властивості — волого і теплопровідність та спротив механічним впливам.

Тим часом в сусідній 11-й секції триває монтаж ліфтового обладнання від американського бренду OTIS. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок