#Новини

Будівельна група Синергія — Девелопер року Київського регіону за версією EE Real Estate Awards 2019

 

Престижна міжнародна премія у сфері нерухомості — Eastern Europe Real Estate Awards 2019 — за підтримки URE Club та Europaproperty.com цього року відзначила Будівельну групу Синергія як девелопера року Київського регіону — Developer of the Year. Kyiv region.

 

26 листопада 2019 року в готелі "InterContinental" в м. Київ пройшов міжнародний форум "THE EE REAL ESTATE FORUM" за участю понад 200 представників ринку нерухомості східної Європи з України, Польщі, Туреччини, Грузії, Білорусії, Азербайджану, Грузії та інших країн східної Європи. В рамках форуму організатори заходу URE Club та Europaproperty.com щорічно відзначають досягнення гравців ринку нерухомості премією "EE Real Estate Awards" в 22 номінаціях.

Міжнародне журі у складі експертів, інвесторів, архітекторів, лідерів думок, брокерів, девелоперів відзначило досягнення Будівельної Групи "Синергія" як надійного забудовника в розвитку передмістя столиці — міста Ірпінь, а також успішні кейси компанії в реалізації проєктів житлової та комерційної нерухомості. Річ іде про здані в експлуатацію 2019 року житлові комплекси комфорт-класу ЖК Green Side та ЖК City Park, а також забезпечення високих темпів реалізації новобудови ЖК Синергія 3+.

Для БГ Синергія стояти в одному ряду з топ-забудовниками України в головній номінації — Девелопер року та бути рівними за впізнаваністю і довірою — не тільки приємно, а й відповідально. 

Таке визнання по-справжньому надихає нас на роботу. Ми вдячні нашим клієнтам та організаторам премії за довіру та вибір квартир від надійного забудовника — БГ Синергії.

“З моменту заснування Синергія пройшла шлях від компанії, що продає квадратні метри, до девелопера, який перетворює сучасний житловий простір. Ми і далі будемо багато працювати та розвиватися, щоб створювати житлові квартали Синергії, які закладають основу для нового рівня життя” — прокоментував перемогу директор БГ Синергія Ігор Оверко.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок