#Новини

Будівельна група Синергія інвестувала 6 млн грн в будівництво нової каналізаційно-насосної станції в Ірпені

 

Покращувати інфраструктуру міста — важливий принцип нашої роботи. Цього разу ми, як і обіцяли, беремо активну участь в будівництві нової каналізаційно-насосної станції в районі Синергія, виділивши на це 6 млн грн. Нова система покращить життя не лише наших мешканців, а й всього району.

 

Аби забезпечити надійність та ефективність роботи нової КНС наші фахівці обрали найкращі світові рішення для її будівництва. 

Це інноваційні насоси всесвітньо відомого шведського бренду Flygt — провідного виробника занурювальних насосів. Всі їх компоненти виготовлені згідно запатентованої технології, мають здатність до самоочищення та захист від забивання. Що дозволить суттєво знизити енерговитрати та витрати на технічне обслуговування в майбутньому. 

А також пластик в якості матеріалу для підземних резервуарів на противагу традиційному залізобетону, що виключає просочування рідини у грунтові води. Це є екологічним та виваженим рішенням в умовах будівництва системи в низькогрунтових водах. 

Наразі вже закупили виробничі матеріали для майбутньої КНС. Впевнені, після її будівництва існуюча проблема мешканців буде вирішена раз і назавжди.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок