#Новини

Будівельна група Синергія відтепер зареєстрований торговий знак

Будівельна група Синергія відтепер зареєстрований торговий знак

Будівельна група Синергія – це надійний девелопер, що найбільш стрімко розвивається та забезпечує якісне житло. Потужна динаміка розвитку компанії, постійне поліпшення сервісів та впровадження якісних стандартів дозволили девелоперу вирватися вперед серед забудовників Київщини та впевнено зайняти провідні позиції в галузі в цілому. Про це свідчать останні аналітичні дані на основі опитувань споживачів LUN, згідно яких вже 29% українців знають бренд Синергія. Що в свою чергу приближує нас до мастодонтів ринку і мотивує створювати ще більш якісні, прогресивні, розумні, інноваційні проекти в сфері житлової і комерційної нерухомості.

Лідерська позиція обумовлює наше прагнення нести добрий приклад побудови відповідального українського бізнесу. А для цього потрібно вибудувати свій впізнаваний надійний бренд в сфері нерухомості.

Відтепер СИНЕРГІЯ БУДІВЕЛЬНА ГРУПА - офіційно зареєстрована торгова марка. Міністерство економічного розвитку і торгівлі видало нам відповідне Свідоцтво.

Що це змінює?

✔️ БГ Синергія має виняткове право на використання власного торгового знака.

✔️ Всі товари і послуги компанії будуть проводитися під однією торговою маркою.

✔️ БГ Синергія має право на повний контроль, дозвіл або заборону використання власного товарного знака в рекламній продукції, в ЗМІ, при виконанні робіт або наданні послуг.

Для наших клієнтів залишається незмінною висока якість житла та високі стандарти Синергії, яких ми дотримуємось на всіх наших об’єктах.

Тож, динамічний розвиток для БГ Синергія - це не лише власний успіх, але й щасливий клієнт, задоволений працівник, заможна Україна. Будуємо майбутнє з відповідальним торговим знаком Синергія!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок