#Новини

Будівельна група Синергія отримала звання Девелопера 2022 в UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2022

 

27 грудня 2022 року відбувся UKRAINIAN SPECIAL BUILDING AWARDS IBUILD 2022 під час якого відзначили кращих представників будівельної галузі, будівельні та девелоперські компанії, що вистояли на ринку, тримають економічний і будівельний фронти та підтримують українських захисників. Будівельна група Синергія отримала відзнаку “Девелопер 2022 року”.

 

“Пишаємось тим, що цього року мали змогу продовжувати будувати житло для тисяч українців. Дякую нашій команді та підрядникам за плідну роботу в надскладні часи для країни. А нашим мешканцям та інвесторам — за довіру та підтримку. Завдяки неймовірній згуртованості ми продовжуємо свою роботу, будуємо та передаємо ключі від житла та наближаємо перемогу! Дякуємо Конфедерації будівельників України за вагому відзнаку” — подякував під час отримання почесної нагороди співвласник Будівельної групи Синергія, Юрій Марченко.

Нагадаємо, що захід пройшов у форматі благодійного вечора при партнерстві БФ "Батальйон Волонтер", з метою підтримки ЗСУ та придбання розвідувальних дронів для наших захисників.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок