Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Будівельна група Синергія вітає з Днем захисників і захисниць України!

 

Сьогодні ми виражаємо пошану, гордість та вдячність нашим захисникам та захисницям! Ми вдячні вам за кожен подвиг, за кожен прожитий нами день. 

 

Завдяки вам ми живемо, будуємо, віримо в перемогу та майбутнє України! Бо та міць, броня, незламність, з якою ви захищаєте сьогодні нашу цілісність — це сила, що об'єднує мільйони синьо-жовтих сердець! Ми хочемо, щоб усі ви повернулися живими до своїх сімей та домівок! 

В цей важливий для країни день Конфедерація будівельників України ініціювала нагородження відзнаками КБУ працівників будівельної галузі, котрі стали на захист України у війні проти російської агресії.

Професія будівельника об’єднала відчайдушних патріотів своєї держави й наполегливих трудівників, здатних реагувати на виклики сьогодення та реалізовувати всі поставлені цілі.

1

Медаллю “Будівельнику країни” КБУ відзначила головного інженера Будівельної групи Синергія — Плєшкова Євгенія Юрійовича — за свідому та професійну допомогу у відновленні руйнувань житлових будинків в Ірпені після звільнення міста в квітні 2022­. Пишаємось нашим героєм будівельного фронту! Продовжуємо відновлювати та будувати майбутнє!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок