#Новини

Будівельна група «Синергія» презентувала грандіозний проект "сучасного міста" - ЖК "Синергія Сіті"

28 серпня 2019 року в Києві Будівельна група "Синергія" провела презентацію сучасного житлового комплексу бізнес-класу - "Синергія Сіті". Слоган комплексу - "наважся на втечу", - заклик до розміреного життя в екологічному та комфортному житловому комплексі передмістя в порівнянні з галасливим, тісним мегаполісом з високим ритмом життя.

БГ "Синергія" - це девелоперська компанія, яка займається проектуванням, будівництвом, реалізацією та обслуговуванням об'єктів нерухомості. Протягом 9-ти років БГ “Синергія” перетворює м.Ірпінь в комфортне передмістя. Зводить не тільки будинки, але і розвиває всю інфраструктуру, яка знаходиться поруч: будує дороги, школи, дитсадки, а також створює умови для розвитку малого бізнесу.

ЖК "Синергія Сіті" - це один з найбільш масштабних проектів житлової нерухомості в Київській області, саме у цьому проекті БГ Синергія акумулювала весь багаторічний напрацьований досвід. Будівництво житлового комплексу на земельній ділянці площею 15 га заплановано в зеленій південно-західній частині курортного містечка Ірпінь, поблизу річки.

ЖК "Синергія Сіті" позиціонують як “місто в місті” не просто так. Команда БГ "Синергія" запланувала розміщення державної школи на 1300 дітей, 1 комунального і 5-ти приватних дитячих садочків, торгово-розважальний центр, понад 500 магазинів, паркінг на 5 780 автомобілів, а також благоустрій 8-ми кілометрової набережної. Про озеленення в курортному містечку також не забули. У 30 закритих та 20 загальних внутрішніх дворах буде висаджено близько 11 500 дерев та кущів. Відповідно до генерального плану забудови, передбаченна реалізація 72 будинків поблизу набережної та з доступом до лісу. Крім того, велику увагу приділили вирішенню питання щільності забудови. Так, звичні лінійні ряди будинків були замінені на розміщення хвилями, що спільно з різновисотною забудовою в 7-10 поверхів має забезпечити мешканцям "повітря" між будинками і панорамні види з квартир.

Для того щоб допомогти інвесторам у виборі квартири, у комплексі виділений цілий поверх під мебльовані шоуруми типових планувань - кожен охочий може побачити, як буде виглядати  дизайн його майбутньої квартири.

Також, на презентації розповіли про ціни на квадратні метри в ЖК "Синергія Сіті", які для ЖК бізнес-класу в передмісті виглядають дуже привабливо, з ними можна ознайомитися на сайті комплексу.

Після отримання ключів від квартири, піклуватися про благоустрій, забезпечувати комфорт на території комплексу буде власна обслуговуюча компанія, яка укомплектована цілим штатом кваліфікованих спеціалістів.

ЖК “Синергія Сіті” - унікальне місце, де є значне різноманіття вибору активностей на будь-який смак. Тут є активний відпочинок - на території комплексу будуть проходити заходи, які допоможуть енергійно провести час. Тут є, де розслабитися - заняття з йоги та медитації, а також різноманітні майстер-класи.

Презентацію проекту провела команда БГ "Синергія" на чолі з генеральним директором Ігорем Оверко. Спікерами на заході виступили партнери БГ "Синергія", які підкреслили додаткові особливості проекту:

  • креатив від FEDORIV;
  • комерційна нерухомість від Української Торгової Гільдії;
  • безпека та розумний будинок від Ajax;
  • енергоефективність від BOSCH;
  • дизайнерські рішення від PLANiUM.

 

Гостями стали експерти ринку нерухомості України, виконавчий директор Конфедерації будівельників України Олег Ярошенко, топ-менеджери успішних ріелторських компаній і креативних дизайнерських агентств, представники ЗМІ, власники малого та середнього бізнесу.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок