#Новини

Будівельна група Синергія долучилася до реконструкції інфекційного відділення Ірпінської лікарні

 

20 березня 2020 відбулась робоча нарада з реконструкції інфекційного відділення Ірпінської лікарні. До якої долучилися всі свідомі небайдужі бізнеси регіону. На ній сформували перелік необхідних робіт для оперативного ремонту лікарні. А це роботи з вентиляції, благоустрою, фасадні роботи, забезпечення медичного обладнання та інші.

Зважаючи на свій професійний напрямок Будівельна група Синергія забезпечить те, що вміє робити найкраще — виконає фасадні роботи лікарні.

20 березня ми закупили фасадні матеріали. А сьогодні наші будівельники приступили до фасадних робіт. Працювати будемо багато та швидко, в дві зміни, вночі, якщо знадобиться. В нас є надихаючий досвід китайських колег, які змогли за 10 днів збудувати госпіталі для хворих. І ми зможемо за 9 днів зробити фасад лікарні. Для цього в Синергії вже виділили понад півмільйона гривень. 

"Це наша допомога медичній сфері рідного регіону для збереження здоров’я людей. Ми маємо включитися заради тих, для кого будуємо свій бізнес — українських громадян" — розповів Ігор Оверко, директор БГ Синергія.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок