#Новини

Будівельна група Синергія візьме ваші турботи про ремонт на себе

 

Чому краще довірити ремонт своєї нової квартири сервісному центру Синергії?

 

Перевагою Будівельної групи Синергія є можливість замовити ремонт квартири відразу у забудовника. Таким чином ви спрощуєте собі життя, адже не потрібно займатися пошуком найманих робітників, обирати матеріали, контролювати хід робіт та займатися прибиранням з закінченням робіт. За це все попіклується відділ сервісу Синергії, та ще й надасть гарантійні зобов’язання на 12 місяців. До того ж таким чином ви зможете заощадити, адже за рахунок гуртових замовлень ціна значно нижча.

Візьмемо до прикладу тинькування (оштукатурювання). В житлових кімнатах ми наносимо на стіни гіпсовову суміш KNAUF MP75 машинним методом. В санвузлах робимо тинькування цементно-піщаною сумішшю. Машинний метод значно пришвидшує роботу: в середньому однокімнатну квартиру повністю тинькують за 4 дні, двокімнатну – за 7 робочих днів, а трикімнатну – за 10. Для порівняння, у разі ручного тинькування зазвичай потрібно у 6 разів більше часу. Щоправда, варто врахувати, що попередньо майстрам потрібно ще 2-3 дні на підготовку та завезення матеріалів.

Варто зазначити, що тинькування – це не фінальний етап чорнової обробки стін, адже перед фарбуванням потрібно ще додатково підготувати стіни – перетерти штукатурку та оклеїти стіни склополотном. Це забезпечить ідеально рівну поверхню ваших стін для будь-яких сміливих дизайнерських рішень.

Замовити тинькування та інші ремонтні роботи у майбутній квартирі ви можете у відділі сервісу або за телефоном (093) 170-23-70. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок