#Новини

Будівництво дитсадка “Колібрі” планують завершити навесні

Будівництво дитсадка “Колібрі” на вулиці Григорія Сковороди триває повним ходом. Стримують темпи лише погодні умови. Вже зведено три поверхи. Майже завершують робити зливову каналізацію. На даху кладуть перший шар гідроізоляції. Загалом на об’єкті працює близько 30 працівників.

“На першому поверсі працюють сантехніки і встановлюють пожежну сигналізацію, на даху 8 людей займається гідроізоляцією і працюють інші комунікації” – розповідає виконроб об’єкту Валерій Хованський.

Сам директор будівельної компанії “Синергія” зізнається, що будівництво дитсадка дуже творчий процес. Одна справа бачити його на кресленнях, зовсім інша – коригувати його на об’єкті. Так, наприклад, під час будівництва вирішили зробити універсальні кімнати для прийому їжі.

“Це дає нам змогу вивільнити більше приміщень для діток, аби вони змогли на більшому просторі приділяти час навчанню, дозвіллю” – розповідає очільник “Синергія” Ігор Оверко.

Більше того, на даному етапі думають не лише за приміщення, а й за людей, які будуть у них працювати. За словами Ігоря Оверка, усе робиться для того, аби персонал переміщався зручно, а їх робота була ефективніша.

Дитсадок загальною площею більше 2000 кв.м., розрахований на 140 дітей, планують здати ближче до початку весни, після чого компанія “Синергія” планує взятися за будівництво нової школи.

Детальніше у сюжеті “Ірпінь-ТБ”:

http://zpi.com.ua/budivnictvo-ditsadka-kolibri-planuyut-zavershiti-navesni/

Поділитися:
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок