#Новини

Створюємо справжній двір-парк для мешканців ЖК City Park

 

Двір ЖК City Park на очах перетворюється на парк. Там цього тижня висадили велику кількість рослин та дерев.

 

Під час виконання благоустрою на території комплексу було зроблено акцент на створення привітного та натуралістичного середовища. Для цього наші ландшафтні архітектори щедро відтворили красу та багатство природи.

Ми збагатили двір-парк деревами, багаторічними рослинами, квітучими галявинами та злаками, які не лише привносять гармонію в середовище, але й сприяють природному біорізноманіттю. 

Рослини у двір-парку приголомшують своїм розмаїттям. Тут вже з’явилися величні сосни, що допоможуть подвір’ю залишатися вічнозеленим цілий рік. А їх пишні крони створять затінок для довгих прогулянок у спекотні літні дні. 

Ніжна гаура з пелюстками наче метелики вражає безперервним цвітінням з початку літа до заморозків. 

Що вже й казати про міскантуси, які чарують пишністю влітку, а згодом виправдовують свій статус королів осені. У серпні вони починають цвісти й перефарбовуватися в непередбачувану комбінацію відтінків від вишневого й коричневого до мідного й золотавого. Це створює справжню симфонію осінніх барв.

Таке розмаїття цвітінь, фактур та форм подарує мешканцям відчуття дотику до природи. Та задовольнить потребу в естетично привабливому середовищі.

А наш підхід до влаштування благоустрою зробить двір-парк місцем, де ви зможете релаксувати після робочого дня, проводити час на свіжому повітрі, читати книги або гуляти. Рослини стануть частиною вашого щоденного життя, даруючи вам красу та гармонію навколо.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок