#Новини

БГ “Синергія” - краща Регіональна будівельна компанія за версією IBuild-2018

Будівельна група “Синергія” отримала престижне звання “Регіональної будівельної компанії року” за версією головної Всеукраїнської будівельної премії - IBUILD 2018. Офіційна церемонія нагородження премії відбулася 16 листопада 2018 року в КВЦ “Парковий”.

IBUILD - ключова профільна премія, яка щорічно проводиться Конфедерацією будівельників України та відзначає кращі компанії в сфері девелопменту та будівництва, проекти та фахівців галузі. Переможців визначають за допомогою відкритого онлайн голосування і голосування Експертної ради в трьох категоріях: персональна премія «Кращий серед рівних», корпоративна премія досягнень «Вимір успіху» та премія блискавичних досягнень «Відкриття року».

Номінація «Регіональна будівельна компанія року» - ключова в категорії «Відкриття року», яка відзначає компанії, що впроваджують новітні технології, показали позитивну динаміку зростання та мають високий потенціал для подальшого розвитку.

Ми пишаємося тим, що досягнення Будівельної групи Синергія відзначили почесною премією. Успіх Будівельної групи Синергія - це дотримання високих стандартів будівництва, впровадження інноваційних рішень та роботи потужної команди професіоналів.

Особлива вдячність нашим покупцям, тим, хто щодня обирає Синергію, бо вірить, що саме ми можемо створити для них домівку - місце для безпечного, комфортного та екологічного життя.

Впевнений, що попереду в нас нові висоти та здобутки!” - коментує Ігор Оверко, директор БГ “Синергія”.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок