#Новини

Свято Масляної вперше було проведено в ЖК Синергія 3

 

Вперше на території ЖК Синергія 3 було проведено масштабне свято Масляної з великою кількістю конкурсів, майстер-класів та флешмобом для дорослих і дітей!

 

Жителі сучасних новобудов від БГ Синергія є не просто власниками висококласних і комфортабельних квартир. Вони входять в одну велику родину, метою якої є благополучне проживання в парковій зоні і цікаве проведення часу, особливо в період свят!

Жителям Синергії особливо запам'яталася недавня Масляна, яка була наповнена величезною кількістю активностей. Вперше захід проходив на території житлового комплексу Синергія 3, що особливо порадувало його мешканців. Так, всіх без винятку пригощали смачними млинцями, а також проводили численні конкурси, серед яких був навіть поетичний. Переможець розповів кращий вірш про Масляну і Синергію!

Без уваги не залишилися і малюки, для яких було підготовлено окремий майстер-клас з ліплення і декорування млинців. Найкреативніші і талановиті діти були щедро винагороджені увагою і оваціями. Дітки старшого віку були зайняті цікавим квестом по майданчиках житлового комплексу Синергія 3, а після закінчення свята всі дружно станцювали під Скібіді на масштабному флешмобі.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок