#Новини

Вперше Синергія Сіті визнали ЖК бізнес-класу №1 у національній премії “Вибір року 2023”

 

У номінації “Житловий комплекс бізнес-класу в передмісті Києва” українці обрали ЖК Синергія Сіті. Вдячні споживачам та організаторам за високе визнання тих зусиль, які докладає Будівельна група Синергія для розвитку знакового курортного містечка.

 

Премія, якій довіряють 

Вибір року є премією, яка має довіру мільйонів українців та слугує їм орієнтиром у виборі. Основна мета цієї премії полягає у проведенні комплексного дослідження споживчих уподобань для визначення найкращих товарів і послуг у кожній категорії. Щороку, на основі результатів опитувань, організатори премії публікують список найкращих торгових марок, улюблених компаній і виробників.

У дослідженні беруть участь медійні експерти, рекламні та комунікаційні агентства, оргкомітет і рада фахівців. Однак найбільший вагомий внесок (40%) в дослідження роблять самі споживачі - їхні відгуки визначають улюблені бренди. Опитування проводить міжнародна дослідницька компанія Ipsos. Тому для брендів "Вибір року" є вагомою нагородою, оскільки вона відображає реальне ставлення українців до них.

 

Про результати в цифрах 

Цьогоріч наше місто в місті зросло на 4 здані будинки, а 189 власників отримали омріяні ключі від власних квартир. Розвивається й інфраструктура комплексу, тут відкриваються нові заклади, магазини та корисні сервіси для мешканців.

ЖК Синергія Сіті – це флагманський проєкт Будівельної групи Синергія. Від моменту проєктування комплексу ми ставили перед собою амбітну ціль зробити його найкращим та знаковим в місті. Тож сьогодні пишаємось, що зуміли зберегти високі стандарти архітектурних та будівельних рішень попри виклики війни.

У 2023 році ми висадили рекордних 10 000 рослин у дворі-саду, розмірами 5 000 кв. м. Рослини підбирали таким чином, щоб у будь-яку пору року двір-сад тішив наших мешканців. Незабаром внутрішнє подвір’я поповниться ще й сучасним дитячим майданчиком для супердитинства найменших мешканців.

Також ми додали до мапи благоустрою комплексу повноцінне спортивне містечко Спорт Сіті з баскетбольним майданчиком, футбольним полем, тенісним кортом, столами для настільного тенісу та зоною воркаут.

В оточенні, яке ми прагнемо створити в Синергія Сіті, межа зони комфорту проходить набагато далі за ваші вхідні двері. Тут з'являється продуманий благоустрій, розмаїття варіантів для дозвілля та відпочинку, безпечний двір-сад, інфраструктура під рукою – все для створення дружнього ком’юніті в курортному містечку поруч з річкою.

 

Натхнення та розвиток

“Ця відзнака для нас – орієнтир, що ми рухаємося в правильному напрямку. Ми щасливі, що наші цінності у будівництві та створенні середовища для життя знаходять теплий відгук серед українців, які назвали саме наш ЖК Синергія Сіті найкращим. Це надихає розвивати курортне містечко, продумувати ще більш вражаючі концепти благоустрою та покращувати життя наших мешканців.

У 2024 будемо й далі багато будувати, радіти новосіллям та робити наше курортне містечко таким комфортним для життя. Дякуємо українцям за довіру та вибір Синергія Сіті!” – прокоментував під час вручення відзнаки Юрій Марченко, директор Будівельної групи Синергія.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок