#Новини

Щомісячний фотозвіт з будмайданчиків Будівельної групи Синергія

 

Звіт про хід будівництва житлових комплексів Будівельної групи Синергія від 15 грудня 2021 року.

 

Звіт про хід будівництва ЖК City Park ІІ черга від 15 грудня 2021 року.

У першому будинку продовжуємо штукатурити МЗК (місця загального користування) 10-го поверху. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му поверсі.

У другому будинку продовжуємо зводити зовнішні та внутрішні стіни на 17-му поверсі. Триває монтаж вікон на 15-му поверсі. Завершили заливати стяжку до 12-го поверху та триває на 13-му поверсі. Продовжується прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 11-му та 12-му поверхах. Триває розведення по підлогах на 13-му та 14-му поверхах. Встановлено двері у МЗК до 10-го поверху. Продовжуємо штукатурити МЗК на 16-му та 17-му поверсі. Триває штукатурка сходів до 15-го поверху. На покрівлі покладено перший шар євроруберойду. Закінчено монтаж стояків К1, К2, В1, ПК та стояк опалення виконано.

У третьому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 12-му та 13-му поверхах. Продовжуємо монтаж вікон на 9-му поверсі. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах на 8-му поверсі. Проклали внутрішні комунікації у МЗК до 9-го поверху. Закінчено монтаж стояків В1 та ПК.

У четвертому будинку закінчили роботу по внутрішнім комунікаціям. Повністю виконана стяжка у квартирах. Продовжуємо штукатурити МЗК на 11-му поверсі. Рівень готовності фасадів – 90%. Продовжуємо класти плитку на підлогу в холодних переходах до 14-го поверху, в МЗК до 14-го поверху. Повністю встановлені двері в холодних переходах. Повністю встановлені вхідні двері до 15-го поверху. На покрівлі покладений перший шар євроруберойду. Почали зводити зовнішні та внутрішні стіни 1-го поверху. Ведуться монтаж та налагодження ліфтів на всіх поверхах. Встановлено огорожу сходового майданчика до 16-го поверху. Закінчено монтаж стояків К1, К2, В1 та опалення.

 

Звіт про хід будівництва ЖК Сінергія Сіті від 15 грудня 2021 року.

У двадцятому будинку продовжуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін 8-го поверху. Триває монтаж вікон на 6-му поверсі. Завершили монтаж вентиляційних блоків. Почали робити сходи у дворівневих квартирах. На покрівлі ведуться роботи зі стяжки.

У двадцять першому будинку продовжуємо зведення стін 8-го та 9-го поверхів. Триває встановлення вікон на 6-му поверсі. Завершуємо встановлення вентиляційних блоків на даху.

У двадцять другому будинку продовжуємо зведення стін 7-го та 8-го поверху. Триває встановлення вентиляційних блоків на 7-му та 8-му поверсі.

У двадцять третьому будинку продовжуємо зведення стін на 4-му та 5-му поверхах. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 7-му та 8-му поверхах.

У тринадцятому будинку залито плиту 2-го поверху. Почали влаштування вертикалей 3-го поверху.

У чотирнадцятому будинку закінчили заливання плити 3-го поверху.

У п'ятнадцятому будинку закінчили бетонування ростверків.

У шістнадцятому будинку закінчили вдавлювання паль.

На території ЖК Синергія Сіті у громадському сквері закінчили озеленення та влаштування останньої зони відпочинку з протяжною алеєю лав та мощенням терасною дошкою. Розпочали встановлення новорічного освітлення.

Уздовж 8-го, 9-го, 10-го та 11-го будинків закінчили встановлення вуличного освітлення.

Закінчуємо укладати бруківкою пішохідну зону та розпочали благоустрій паркувального майданчика близько 10-го та 11-го будинків.

Продовжуємо влаштування закритого внутрішнього двору 7-го, 8-го та 9-го будинків. Завершили укладати тротуарну плитку і засипали чорнозем для подальшого озеленення.

 

Звіт про хід будівництва ЖК Синергія Київ від 15 грудня 2021 року

У першому будинку звели стіни підвалу. Залили плиту 1-го поверху та встановили вертикалі.

У другому будинку продовжуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін 10-го поверху. Встановлено вікна до 3-го поверху. З 1-го по 6-й поверх проводиться монтаж стояків К1, К2, В1. На 14-му поверсі встановлені вертикалі, готується заливатись плита.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок