#Новини

«Синергія» — в топі рейтингу найбільших забудовників Київської області

 

Будівельна група «Синергія» зайняла друге місце у рейтингу будівельних компаній, які здали в експлуатацію найбільше будинків протягом другого півріччя 2019 року у передмісті столиці. Тобто йдеться саме про ту нерухомість, яка отримала сертифікати Державної архітектурно-будівельної інспекції України. А це підтверджує надійність будівельної компанії. Рейтинг склав та оприлюднив  інформаційний ресурс «Мінфін».

 

«За основу рейтингу «Мінфін» взяв кількість будинків, які забудовник здав у другому півріччі минулого року та отримав сертифікат Державної архітектурно-будівельної інспекції. На другій сходинці розташувалася «Синергія» – ввели в експлуатацію 8 будинків»,  — йдеться в результатах рейтингу «Мінфіну».  А загалом ресурс проаналізував роботу 45-ти будівельних компаній, що працюють в передмісті Києва.

Як відомо, кількість завершених будівництв та зданих об’єктів є головним показником надійності компанії. За друге півріччя 2019 року будівельна група «Синергія» здала в експлуатацію 8 будинків у трьох житлових комплексах — «Green Side», «City Park», «ЖК Синергія 3+». Це 1 204 квартири та 75 252 квадратних метри житла. Порівняно з минулим роком, компанія піднялася на три позиції вгору.

«Ми вкотре підтвердили статус надійної будівельної компанії. Висока позиція в рейтингу відображає стійкий фінансовий стан «Синергії» та стабільно високу позицію на ринку. Це особливо важливо під час кризи, яку нині переживає вся економіка країни, – прокоментував рейтинг директор будівельної групи «Синергія» Ігор Оверко. –  В умовах, коли бізнеси вимушені частково чи повністю закриватися, лише найбільші виживуть, продовжать працювати та не підведуть своїх інвесторів. Компанії, які мають активи та здійснюють будівництво за свій рахунок, зможуть завершити розпочаті об'єкти навіть за нових обставин на ринку».

Ігор Оверко також додав, що «Синергія» має достатню кількість фінансового ресурсу, довіру у банків, виробничі активи та багаторічну гарну репутацію. «Тому ми продовжуємо активно працювати на своїх об’єктах. У зв’язку зі світовою пандемією, ми не припиняли роботу на будівельних майданчиках. Зведення будинків триває. Ми будуємо якісне житло з усією необхідною інфраструктурою, дотримуючись високої дисципліни щодо здачі об’єктів в експлуатацію. Відділи продажів БГ «Синергія», як і вся країна, перебувають на карантині, але продовжують працювати з дому», – повідомив директор будівельної групи «Синергія».

Нагадаємо, минулого року БГ «Синергія» отримала перемогу одразу у двох головних будівельних та національних преміях. Компанія отримала головну відзнаку «Вибір року-2019» у номінації «Девелоперська компанія року в передмісті Києва». А також премію EE Real Estate Project Awards у номінації  «Девелопер року в Київському регіоні».

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок