#Новини

ТОП-5 переваг квартир в новій черзі ЖК Синергія Сіті

 

Панорамні краєвиди на набережну — лише одна з них. Читайте статтю, аби дізнатися більше.



ЖК "Синергія Сіті" – це чудовий вибір для тих, хто шукає якісне та комфортне житло в новобудові. Нещодавно стартував продаж квартир в 13 та 14 будинках, що розташовані на першій лінії від набережної. І наразі для купівлі доступна максимальна кількість одно-, двох- та трикімнатних планувань. Це дозволить кожному інвестору знайти ідеальну опцію, яка відповідає його потребам та бюджету.

1. Родзинкою нової черги є панорамні краєвиди на набережну. Насолоджуватися ранковою кавою на лоджії з чудовим видом на річку та ліс — це приємна буденність, яку можуть дозволити собі тільки мешканці ЖК Синергія Сіті.

2. Нові планування дворівневих квартир 73-97 кв.м, що неодмінно вам сподобаються. Два житлові рівні створюють додатковий комфорт та забезпечують відчуття простору та приватності. А дві лоджії – по одній на кожному рівні – дозволяють насолоджуватися свіжим повітрям та панорамними видами вдвічі частіше.

3. Ще одна вагома перевага – це зручна транспортна розв'язка на Київ. Синергія Сіті знаходиться всього за 20 хвилин від столиці. Завдяки зручному розташуванню мешканці зможуть швидко дістатись метро “Академмістечко” на власному авто чи громадським транспортом.

4. Ціни на квартири в новій черзі "Синергія Сіті" досить привабливі — від 30000 грн/кв.м. У вартість входить гіпсова штукатурка, газовий котел. За таку ціну жителі отримують не лише якісне житло, але й власну інфраструктуру: кафе, магазини та інстаграмний сквер для фото і прогулянок.  

5. Окрім того, в "Синергія Сіті" є можливість купити квартиру на виплат з першим внеском від 50% терміном до 3-х років.  

Вибір квартири в новій черзі житлового комплексу "Синергія Сіті" — це чудовий варіант для тих, хто шукає комфортне житло в зручному місці з вигідною транспортною розв'язкою та власною інфраструктурою. Крім того, зручна система оплати та великий вибір планувань квартир дозволяють кожному знайти оптимальний варіант для себе. Тож, якщо ви шукаєте якісне та комфортне житло в новобудові, "Синергія Сіті" може стати для вас ідеальним вибором.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок