#Новини

У 14 будинку ЖК Синергія Сіті розпочали встановлення дизайнерських дверей

 

У будинку №14 киплять внутрішньобудинкові роботи. Прикінцевим етапом є монтаж квартирних дверей, які посідають важливе місце в оселі.

 

Цього тижня в 14 будинку ЖК Синергія Сіті почали встановлення квартирних дверей.  Як і в решті будинків, тут монтуємо двері від українського виробника ARTIZ. Це вітчизняний промисловий комплекс, оснащений новітнім обладнанням. На виробництві застосовують передові технології в галузі безпеки, шумоізоляції та енергоефективності. А отже, це якісний український продукт, що відповідає європейським стандартам.

Двері наповнені 50-міліметровим шаром мінеральної вати, завдяки чому вони забезпечують надійну шумоізоляцію та зберігають тепло у вашій квартирі.

Вхідні двері оснащені ергономічною та довговічною фурнітурою, така як ручка, яка виконана з високоякісного матового металу, та приємна на дотик. Замки, які будуть гарантувати безпеку вашій оселі, та вічко.

Стриманий дизайн дверей та фасади в кольорі Дуб Крафт доповнюють шарм загальних приміщень і пасують до інтер'єру будь-якої квартири.

Паралельно зі встановленням дверей, ми вже завершили влаштування покрівельної мембрани скатного даху у 14 будинку.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок