#Новини

Встановлення системи автополиву. Продовжуємо роботи по благоустрою в ЖК Синергія Сіті

 

ЖК Синергія Сіті розширює межі зони комфорту і переходить до установки системи автополиву. В інноваційному житловому комплексі все повинно бути технологічно, тому ми, продовжуючи роботи з благоустрою та озеленення території, керуємося кращого світового досвіду в області ландшафтного дизайну.

Наступним кроком у впорядкуванні стала установка системи автополиву, змонтованої з матеріалів провідних компаній, на першому з численних скверів курортного містечка. Команда ландшафтних дизайнерів продумала все до дрібниць — нам важливо створити для жителів комплексу справжній оазис затишку і комфорту, з'єднавши його з функціональністю територій, тому ми ретельно втілюємо в життя генеральний план благоустрою.

Головний акцент в концепції озеленення ЖК Синергія Сіті — більше і більше природи! Рослини, використовувані в озелененні, — унікальні дерева, кущі — були обрані з урахуванням стійкості до кліматичних умов, естетичної складової скверів, і вже везуть з кращих розплідників Німеччини, Голландії, Бельгії. Незабаром ми приступимо до нового етапу роботи — розширення зони комфорту і висаджування рослин. Слідкуйте за нашими оновленнями!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок