#Новини

Утеплення фасадів 20 та 21 будинків ЖК Синергія Сіті: 5 кроків до енергоефективного житла

 

В 20 та 21 будинках ЖК Синергія Сіті тривають фасадні роботи. Для утеплення фасадів ми незмінно обрали мінеральну вату найвищої якості. Завдяки цьому ваша квартира буде теплою, тихою та енергоощадною. Розповідаємо, чому.

 

Тепло. Мінеральна вата, як теплоізоляційний матеріал, виконує свою основну задачу — утеплення будівлі. Влітку вона перешкоджає перегріву, а взимку ізолює від низької температури.

Екологічно. Для виробництва мінеральної вати використовують габро і базальт — вулканічні породи, які пройшли радіологічний контроль. 

Безпечно. Мінеральна вата має високий клас вогнестійкості та витримує температуру до +600-700 °C.

Тихо. У будинку, стіни якого утеплені мінеральною ватою, всередині не лише тепло, але й не чути звуків з вулиці. Акустичний комфорт сьогодні – це вже не розкіш, а доповнення до якісної теплоізоляції.

Ощадно. Збереження тепла в будинку зменшує споживання енергоресурсів, а отже ви менше сплачуєте у платіжках. Що особливо актуально сьогодні.

Тим часом у 22 та 23 будинки комплексу зайшли штукатури: тут розпочали роботи із штукатурки внутрішніх стін квартир на всіх поверхах.

Нагадуємо, Будівельна група Синергія як відповідальний забудовник поступово відновлює будівельні роботи на своїх будмайданчиках, аби виконати всі взяті на себе зобов'язання перед інвесторами. На другому етапі відновлення ми розпочали будівництво 5-ї черги ЖК Синергія Сіті. Спостерігати наживо за ходом будівництва ви можете за посиланням https://youtu.be/_VBNb4jqkJM

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок