#Новини

В 10 та 11 будинках ЖК Синергія Сіті вдало пройшли тестові випробування ліфтового обладнання OTIS

 

В 10 та 11 будинках ЖК Синергія Сіті встановлені високошвидкісні ліфти OTIS, які давно є синонімом надійності та відчуття безпеки. Компанія OTIS є провідною світовою компанією з виготовлення, монтажу і обслуговування ліфтів, що перевозить 2 млрд людей щодня. 

 

Для нас важливий не лише комфорт мешканців Синергія Сіті, а й безпека. Саме тому, після монтажу представники OTIS проводять тестові випробування ліфтового обладнання.

Серед таких випробувань — вантажопідйомність, коректність роботи електроніки, плавність руху та рівень шуму всередині кабіни та на поверхах.

Сучасні ліфти OTIS поєднують в собі лаконічний дизайн та передові технології в галузі ліфтового обладнання, а в панель управління вмонтовано аудіосповіщення про прибуття ліфту. Окрім того, вони відзначаються високою енергоефективністю завдяки технології рекуперації енергії.

Конструкція ліфту забезпечує плавний і майже безшумний рух. А над дизайном кабін компанія OTIS працювала спільно із Studio F.A.Porsche. Елегантний зовнішній вигляд кабіни та світлодіодна підсвітка вдало підкреслюють мінімалістичний інтер’єр комплексу.

Ми раді, що можемо забезпечити мешканців Синергія Сіті продукцією найвищої якості від брендів зі світовим ім’ям.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок