#Новини

В 10 та 11 секціях Синергія Сіті створюємо стильні фасади з комбінованим оздобленням

 

Розробляючи проєкт Синергія Сіті, ми приділили багато уваги його фасадам. Вони надійні, довговічні, стильні та привабливі. Все це завдяки якісним матеріалам та комбінованому методу оздоблення. 

 

В 10 та 11 секціях Синергія Сіті триває оздоблення фасадів. На ділянки, попередньо утеплені мінеральною ватою, будівельники наносять штукатурку. 

Штукатурка екологічно безпечний і дуже стійкий матеріал, з розмаїттям кольорів і фактур, який дозволяє втілювати сміливі архітектурні задуми. На відміну від цегли або плитки, вона не обтяжує фасад будівлі, що дуже важливо для висотного будівництва. 

Згідно проєкту, екстер’єри Синергія Сіті виконані в стилі “скандинавський мінімалізм”. Він передбачає використання стриманих кольорів, природних фактур та чітких ліній.

Саме тому, для оздоблення фасадів ми обрали комбінований метод. Це означає, що в їхньому оформленні використано декілька видів різних матеріалів — в даному випадку, традиційна штукатурка і штукатурка під цеглу. Ретельно підібрані кольори та фактури створюють виразну динаміку фасадів, візуально поділяючи їх на різні функціональні зони.

Нагадуємо, що паралельно з будівельними роботами, в Синергія Сіті триває благоустрій території та прокладання дороги до першої черги комплексу.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок