#Новини

В 11-й секції ЖК Синергія Сіті монтуємо енергоефективні вікна Rehau

 

Для мешканців Синергія Сіті – тільки найкраще. Тому для будівництва ми обираємо якісні матеріали і обладнання від всесвітньо відомих брендів. 

 

Минулого тижня ми розпочали монтаж вікон Rehau в 11 секції комплексу. Роботи ведуться з блискавичною швидкістю, і наразі спеціалісти Rehau встановлюють вікна вже на 5 та 6 поверхах. 

Для нашого флагманського проєкту ми не випадково обрали вікна цього німецького бренду. Rehau виготовляє віконні профільні системи з 1958 року. Якість та екологічність  продукції підтверджена сертифікатами європейського та українського зразка.

В 10 та 11 секціях Синергія Сіті ми монтуємо особливі вікна Rehau Euro Design 70Вони забезпечать оптимальний рівень теплоізоляції вашої оселі та допоможуть зменшити тепловтрати у приміщенні, а отже – заощадити кошти на опаленні та кондиціюванні.

Вікна в 11-й секції додатково оснащені теплим підставочним профілем, тож забезпечать ще кращу теплоізоляцію та ще більшу енергоефективність вашої оселі. 

Міжскляний простір склопакетів наповнений аргоном. Він  додатково покращує шумоізоляцію та енергоефективність вікон, а також знижує ризики утворення конденсату всередині камери.

Ми готуємо новий випуск нашого влогу “Стандарти Синергії”, присвячений вікнам в 10-11 секціях комплексу. Підписуйтесь на наш YouTube-канал, щоб не пропустити.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок