Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

В 13 та 14 будинках Синергія Сіті встановлюємо енергоефективні вікна REHAU з інноваційною фурнітурою

 

В 13 будинку завершили, а в 14 — розпочали монтаж віконних конструкцій. Для скління ваших квартир ми незмінно обрали виробника преміумкласу – компанію REHAU.

 

В 13 та 14 будинках ми монтуємо надійний п’ятикамерний віконний профіль Rehau Euro Design 70. Така віконна система має високі експлуатаційні якості, максимально енергоефективна та надійно захищає від шуму з вулиці. Міжскляний простір склопакетів наповнений аргоном. Що додатково покращує тепло- та шумоізоляцію.

Технології розвиваються з неймовірною швидкістю. І ми, як лідер ринку, першими інтегруємо нові технологічні рішення у своїх проєктах. 

Тому нові будинки Синергія Сіті мають інноваційну фурнітуру, а саме — приховані петлі. Що принципово змінює вигляд вікна та розширює функціональні властивості.

1. Стильний інтер’єр. 

Без видимих та зайвих деталей конструкція вікна виглядає більш гармонійною та естетичною. Тож, мешканці зможуть створити лаконічний та стильний дизайн оселі.

2. Покращена теплоізоляція.

Підвищується герметичність та енергоефективність віконної конструкції. Приховані петлі не переривають контур ущільнювача вікна. Це виключає продування й промерзання в петльовій зоні, бо немає «містків холоду». Мешканці відчують прохолоду влітку та тепло — взимку.

3. Зручність.

Зберігається огляд відкритого вікна: мешканці можуть відкрити віконну стулку на максимальний кут 100 градусів.

Вікна, оснащені набором прихованих петель, відносять до преміумсегмента та встановлюють в ЖК бізнес-класу. Для жителів Синергія Сіті – тільки найкраще.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок