#Новини

В 15-му будинку ЖК Синергія Сіті розпочали фундаментні роботи

 

“Місто в місті” Синергія Сіті зростає — тут продовжуємо зводити нові будинки. Так, в 15-му будинку комплексу розпочали фундаментні роботи.

 

Наразі тут триває найважливіший етап фундаментних робіт — підготовка пальового поля. Пальове поле — це спеціальна конструкція, яка забезпечує довговічність і надійність всієї будівлі. Воно складається з великої кількості паль, які вдавлюються в ґрунт і рівномірно розподіляють вагу будинку. В основі 15-го будинку буде 169 залізобетонних паль, кожна з яких — 7 метрів завдовжки.

Нагадаємо, нещодавно в 15-му будинку комплексу ми оголосили старт продажів квартир. Він знаходиться на першій лінії комплексу, найближче до набережної. А значить майбутні мешканці насолоджуватимуться мальовничими панорамами на річку та гектари лісу. Головною особливістю квартир в цьому будинку є наявність власних терас площею до 37 кв.м. Та максимальне наповнення квартир: штукатурка стін, тепла підлога, двері з подвійним замком, система захисту Ajax та газовий котел Bosch. Якщо ви розглядали купівлю квартири з видом на набережну, радимо поквапитись, адже кількість вільних планувань щоденно зменшується, а їхня ціна зростає. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок