#Новини

В 20, 21 та 22 секції ЖК Синергія Сіті завершуємо фундаментні роботи та встановили баштовий кран

 

Швидкість робіт у нових секціях ЖК Синергія Сіті вражає. Ми завершили влаштування пальового поля і готуємось до заливки ростверку.



Залізобетонний ростверк це надійне рішення для організації міцних та якісних основ під будинок. Його можна влаштовувати на рельєфах будь-якої складності з різними характеристиками ґрунтів, без обмеження по типу та вазі будівель.

Ростверк це верхня частина пальового поля. Саме на нього лягає все навантаження від несучих стін та перекриттів. Основне призначення ростверку це правильний рівномірний розподіл ваги будівлі на кожну опору.

Пальово-ростверкові фундаменти користуються великою популярністю, адже забезпечують довговічність і надійність конструкції. Цього можливо досягти, тільки якщо ретельно дотримуватися технології будівництва. Саме тому під кожною секцією ми вдавили 275 паль на глибину 6 метрів.

Наразі будівельники відкопують верхні частини паль; коли їх очистять від землі, монолітники розпочнуть заливку ростверків.

Ми вже встановили на будмайданчику баштовий кран для подальших робіт. Адже після влаштування ростверку, ми одразу розпочнемо монолітні та мурувальні роботи, та нові секції швидко зростатимуть вгору.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок