#Новини

У 7 та 8-х секціях ЖК Синергія Сіті розпочали прокладання внутрішнього газопостачання

 

Спеціалісти Синергії ретельно облаштовують газову мережу для безпечного та комфортного користування газом у квартирах ЖК Синергія Сіті.

 

Газифікація житлового будинку — одна з ключових інженерних мереж. Для того, аби безпечно користуватися газом в квартирі, його потрібно правильно підключити. Наразі роботи з прокладання внутрішніх мереж газопостачання тривають у 7 та 8-й секціях комплексу.

Спеціалісти Синергії майже закінчили прокладання газового стояку та ввід газової труби у квартири в 7-й секції. Стояки газу встановлюються вертикально в кухнях і на сходових клітинах. По всьому газопроводу робляться спеціальні засувки, щоб відключати певні ділянки для ремонту або профілактики, не відключаючи загальну систему. Ми плануємо, що за тиждень ці роботи будуть завершені, і ми розпочнемо влаштування газових мереж у 9-й секції комплексу. Після облаштування всієї необхідної інфраструктури для подачі та розподілення газу, ми почнемо встановлення газових лічильників в квартирах.

Ми виконуємо монтажні роботи в найкоротші терміни та з дотриманням усіх необхідних норм безпеки. Тож, у мешканців ЖК Синергія Сіті буде функціональна та безпечна газова система.

Тим часом, у згаданих трьох секціях комплексу триває дизайнерське оздоблення вхідних груп на рівні землі.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок