#Новини

У 8-й секції ЖК Синергія Сіті буде світло і вода!

 

У 8-й секції ЖК Синергія Сіті проклали внутрішні комунікації і підготувалися до підключення інженерних мереж — води, каналізації та світла.

 

Всі комунікації будуть під’єднані до міських мереж. Крім того, кожна квартира буде обладнана індивідуальним лічильником опалення. Середня економія на опаленні, при установці лічильника тепла в квартирі, складає 30%. Можна встановити регулятори тепла на батареї і економити ще більше.

Після введення будинків в експлуатацію, БГ Синергія продовжить піклуватися про комфорт мешканців. Кожен ЖК обслуговує окрема керуюча компанія, яка вирішує всі побутові питання — від вивозу сміття до благоустрою та озеленення.

Ми підготували спеціальну пропозицію для тих, хто не хоче зайвого клопоту під час ремонту — "наповнення квартир all inclusive". Вам не потрібно самостійно шукати майстрів, закуповувати матеріали і контролювати якість робіт. Наші фахівці виконають під ключ найскладніші і найнеприємніші роботи - розведення електрики, сантехніки, опалення, установку радіаторів і штукатурку. Вам залишиться тільки зробити оздоблювальні роботи і завезти меблі. Вартість наповнення квартир "під ключ" — 2200 грн / кв м.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок