#Новини

У 9-й секції ЖК Синергія 3+ розпочали укладку плитки в місцях загального користування

 

Amore a prima vista або Кохання з першого погляду! Укладаємо в коридорах та на сходових клітинах стильну плитку українського виробництва та італійської якості. 

 

Італійські кахлі традиційно займають найвищі позиції серед оздоблювальних матеріалів і вважаються синонімом якості та стилю. 

Чи може українське виробництво конкурувати з Італією і виробляти якісний та стильний продукт? Ми впевнені, що так! В рамках нашої програми “Свідомо за українське” ми обрали для оздоблення місць загального користування ЖК Синергія 3+ плитку з колекції Gallo від українського виробника Allore Group.

Ця плитка виробляється в Україні, проте її дизайн надихнули колекції преміальних італійських кахлів. До того ж, вона виготовлена на станках від італійської компанії SACMI світового лідера у виробництві плиткового обладнання. 

Для оздоблення використовується плитка приємного темно-сірого кольору, який ідеально пасує до інших деталей інтер’єру. Плитка має шорстку поверхню, тож навіть якщо на підлогу потрапить вода, вона залишиться нековзкою. 

Плитка від Allore Group зроблена з керамограниту і має високий 4-й клас зносостійкості. Вона міцніша за звичайну та підходить для облицювання місць загального користування. Отже ви можете бути впевнені ця плитка роками зберігатиме свій стильний зовнішній вигляд і чудові експлуатаційні якості. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок