#Новини

В двір-парку Синергія 3+ висадили алею з рідкісної черемхи Amber Beauty

 

Ми турбуємось про затишок наших мешканців, саме тому створюємо у двір-парках яскраві композиції з дорослих дерев та вічнозелених рослин. Дізнайтесь, що саме ми висадили на першому променаді в Синергія 3+ 

 

Внутрішні подвір’я ЖК Синергія 3+ стануть справжньою оазою затишку та комфорту. Кожен наш комплекс має унікальний ландшафтний дизайн, що враховує особливості рельєфу та забудови. Також ми ретельно вивчаємо потреби мешканців і продумуємо всі можливі сценарії використання двір-парків. Саме тому, тут запроєктовані дитячі та спортивні майданчики, простори для відпочинку та зелені променади. Один з таких променадів ми й облаштували цими вихідними.

По дорозі додому, мешканців комплексу зустрічатиме алея з черемхи маака цінного сорту Amber Beauty. Пишні зелені крони з духмяними білими квітами створять особливу атмосферу затишку. Ми висаджуємо в наших комплексах тільки дорослі великі дерева. Жителі не будуть чекати, доки вони виростуть, а одразу насолоджуватимуться красою зеленого подвір’я. Навколо черемхи ми зробили зелене обрамлення з кущів ялівцю козацького Blue Sparkle. Ця вічнозелена рослина виглядає живописно, адже має хвою незвичного зеленувато-блакитного кольору. Проте ялівець не тільки красивий, але й багатий на корисні для здоров’я фітонциди.

Для того, аби рослини почували себе комфортно та тішили мешканців соковитим зеленим листям, ми встановили на клумбах системи автоматичного поливу. 

Це тільки початок ландшафтних робіт. Ми невпинно працюємо над тим, аби ви з гордістю називали Синергія 3+ своїм Домом. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок