#Новини

24 серпня, у День незалежності України, в районі Синергія урочисто відкрили новий сквер!

 

Найкращим подарунком містянам та жителям району Синергія до Дня незалежності України стало святкове відкриття нового скверу по вулиці Новооскольській.

 

У досить короткий термін в Ірпені з’явилась мальовнича зона відпочинку з газоном, новою тротуарною плиткою для дитячих розваг, неймовірними квітами, деревами, де були встановлені лавки, лежаки. Та навіть додатково облаштований майданчик для вигулу та дресирування собак.

У вівторок ошатний сквер став місцем тяжіння сотень матусь з дітками, татусів з нашого молодого району, мешканців та гостей міста. Свято відкриття стало справжнім епіцентром дитячих розваг, веселої музики, подарунків, емоційних фотокарток та пам'ятних відео. Діти мали змогу обирати між великою кількістю веселих забав, а дорослим запропонували показ мод — демонстрацію лляних суконь від українських брендів.

Бажаємо вам й надалі насолоджуватися прогулянками уквітчаними доріжками, робити разом цікаві відкриття та відпочивати всією сім’єю в дійсно гарному зеленому сучасному парку! Переглядаючи велику кількість світлин з відмітками @synergy_bud ми тішимося, що це яскраве свято оцінили, розділили з нами сотні українських родин, які прийшли у вишиванках, піднесені, горді за нашу єдину і наше чудове місто!  Дякуємо, що були разом!

Нагадаємо, що Синергія виділила 1 000 000 грн, щоб новий сквер якомога швидше почав радувати жителів мікрорайону. Ця сума пішла на створення нових доріжок, майданчика для вигулу собак, ліхтарів, а також облаштування місць відпочинку –– зручних лавок і лежаків.

Особливі слова вдячності нашій Обслуговуючій компанії Синергія Сервіс, яка супроводжувала свято на всіх його етапах. До зустрічі в сквері Мами!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок