#Новини

В Синергії в Ірпені навіть під час війни відкриваються нові заклади: розповідаємо на прикладі ЖК City Park

 

Ми вже розповідали про незламні бізнеси в Синергії, які після звільнення Ірпеня відновили свою роботу. І про тих сміливців, які попри вимкнення електроенергії продовжують працювати з генераторами та роблять свою справу. Сьогодні ми розповімо і про нові заклади в нашому парковому ЖК City Park, які відкриваються зараз, під час війни та купи екстремальних умов, в яких живе вся країна.  

 

Не так давно у 2 будинку комплексу, а саме за адресою вул. Університетська, 3/10, запрацювало відділення Укрпошти. Аби замовити доставлення на це відділення потрібно вказати поштовий індекс 08201. Відділення працює в будні дні з 09:00 до 19:00, в суботу з 10:00 до 17:00. У відділенні ви можете здійснити відправлення по Україні, оформити передоплати, доставлення за межі України, прийняти відправлення, оформлені онлайн, здійснити комунальні та інші платежі, отримати пенсію та грошову допомогу. 

Поруч, в 1 будинку, нещодавно відкрилася крамниця зоотоварів — Mega Zoo. Тут ви знайдете корм та ласощі для свого улюбленця, засоби для догляду, гігієни та здоров’я, аксесуари для прогулянок, ігор та домашнього затишку. Турбота про хвостика тепер ще ближче, завітайте по смачненьке для пухнастика щодня з 10 до 20!

Поруч із зоомагазином працює новий побутовий сервіс — пральня самообслуговування. Окрім класичного прання, є опція прання великих речей 10 кг+. Тож ви можете випрати те, що не влазить у вашу домашню пральну машину — беріть ваші подушки, ковдри та покривала. Також, ви можете висушити речі в професійних сушильних машинах. Завітайте за професійним доглядом за вашими речами. 

Напередодні нового року в 1 будинку ЖК відбулось ще одне відкриття —  концептуальний барбершоп “С Кайфом”. Хлопці та чоловіки оцінять стрижку, укладку та королівське гоління від вправних майстрів. До речі, тут є вигідне комбо “тато + син”, тож це ще один гарний привід провести час разом. 

Якщо ви бажаєте розвивати власну справу чи розпочати геніальний стартап — в першій черзі ЖК City Park залишились останні приміщення для оренди. Поруч от-от розпочнеться заселення і другої черги, а це ще тисячі ваших потенційних відвідувачів. Запрошуємо вас до бізнес-спільноти Синергії!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок