#Новини

У житловому комплексі Синергія Сіті ставимо вікна для сучасного життя

 

В 9-й секції новобудови Синергія Сіті приступили до монтажу віконних конструкцій від бренду преміум-класу — REHAU

 

Однією з важливих складових комфортного життя в новобудові є грамотне збереження тепла в приміщенні, яке досягається правильним склінням. Ми обрали для цього німецький профіль REHAU, бо віддаємо перевагу перевіреній у всьому світі якості. І ось чому:

Енергоефективність і теплоізоляція

Вікна REHAU забезпечать оптимальний рівень теплоізоляції вашої оселі та допоможуть зменшити тепловтрати в приміщенні, а значить — заощадити кошти на опаленні та кондиціонуванні.

Міжскляний простір склопакетів в Синергія Сіті наповнений аргоном, що істотно покращує тепло та шумоізоляцію вікон. А також знижує ризики утворення конденсату всередині камери.

Звукоізоляція

Вікна з профільної системи REHAU "вимикають" шум. Ми створюємо для вас оазис спокою і затишку, щоб ви відчували себе комфортно!

Герметичність і вентиляція

Якісні вікна в Синергія Сіті забезпечать вам здоровий сон завдяки постійному припливу свіжого повітря. Адже різні режими відкривання стулки (поворотне, відкидне, зимове провітрювання) допоможуть вам регулювати інтенсивність припливу повітря, контролювати температуру та вологість всередині приміщення.

Завдяки якісним віконним системам ваше житло від Будівельної групи Синергія стане особливим місцем комфортного життя, відпочинку та повноцінного сну. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок