#Новини

В ЖК City Park ми відкрили офіси сервісних підрозділів Синергії

 

В комплексі відкрились офіси обслуговуючої компанії “Синергія 5 Сервіс” та “Синергія Енерджі”. Розповідаємо деталі.

 

В 4-му будинку ЖК City Park ми відкрили офіси одразу двох сервісних підрозділів Будівельної групи Синергія. Це ОК “Синергія 5 Сервіс” та “Синергія Енерджі”.

“Синергія 5 Сервіс” створена для обслуговування побутових потреб мешканців ЖК City Park. До неї можна звертатися з будь-якими запитами щодо технічного обслуговування електромереж, вивозу сміття, прибирання прибудинкової території чи місць загального користування тощо. Офіс працює з 8.30 до 17.30 у будні, крім понеділку, та з 9.00 до 17.00 в суботу. З будь-яких питань ви можете звертатися також за телефоном +38 (063) 044-51-62.

Обслуговуюча компанія “Синергія Енерджі” забезпечує теплопостачання та обслуговує дахову котельню житлового комплекса Green Side. Всі запити ви можете залишати за телефоном  +38 (093) 187-70-31, писати на електронну пошту [email protected], або завітати безпосередньо в офіс, що знаходиться за адресою м. Ірпінь, вул. Університетська, 3/12.

Ми не закінчуємо співпрацю з мешканцями передачею ключів, а піклуємось про розвиток вже зданих комплексів. Впевнені, відтепер вирішувати свої побутові питання стане ще зручніше.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок