#Новини

У ЖК Синергія Сіті будуємо спортивний хаб Спорт Сіті

 

Не просто спортивний майданчик, а місце для повноцінних занять спортом біля дому

 

Купуючи квартиру у Будівельної групи Синергія, ви завжди отримуєте більше, ніж очікуєте. Адже на початковому плані проєкту ЖК Синергія Сіті спортивні зони були значно меншими. Проте ми вирішили, що повинні надати нашим мешканцям повноцінне місце для занять спортом неподалік від їхнього дому. Це зміцнює тіло і дух, допомагає покращити відносини з сусідами та утворити міцне ком’юніті, що робить людей щасливими. Саме цього ми і бажаємо нашим мешканцям.

Спорт Сіті має 5 зон для різних видів спорту: воркаут зона, футбольне поле, баскетбольний майданчик, тенісний корт та два столи для настільного тенісу. Кожна зона обгороджена по периметру парканом задля безпеки спортсменів та пішоходів поруч. Також вже встановлені великі вуличні ліхтарі, що чудово освітлюють у вечірній час.

На підлогу вже встелили перший шар каучуково-поліуретаного покриття, що ідеально підходить для спортивних зон. Завершення робіт з покриття залежить від сприятливості температури повітря.

Для зони настільного тенісу вже закупили професійні тенісні столи французького виробництва, на баскетбольному майданчику встановили кільця, а на воркаут зоні почали розміщувати силові тренажери українського виробника Inter Atletika.

Особливістю баскетбольного майданчика є його створення в колаборації з всесвітньо відомим спортивним брендом, але детальніше про це дізнаєтесь згодом.

Футбольне поле практично готове і вже чекає відкриття. Штучний газон, встелений на підлогу, пом’якшить падіння та буде служити круглий рік.

ЖК Синергія Сіті забезпечує своїх мешканців найкращими благоустроєм, у тому числі довершеними ландшафтними рішеннями.

Відпочивай та займайся спортом у своєму курортному містечку!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок