#Новини

В ЖК Синергія Сіті завершили тестування пальового поля для нової 20-ї секції

 

Початку будівництва передує багато підготовчої роботи. Наразі ми завершили тестування пальового поля, яке складає основу фундаменту 20-ї секції ЖК Синергія Сіті

 

Пальове поле — спеціальна конструкція, яка робить бетонну основу будівлі максимально стійкою. Воно складається з великої кількості паль (бетонних стрижнів), які розміщуються в ґрунті на глибині більше 10 метрів і рівномірно розподіляють вагу будинку на ґрунт.

Розробка проєкту пальового поля відбувається в кілька етапів. Спочатку потрібно дослідити характеристики ґрунту на конкретній ділянці, а після цього провести розрахунки щодо кількості та конструкції паль, які мають бути використані на будівництві. За результатами дослідження складається протокол з характеристиками майбутнього пальового поля. Ми обрали метод вдавлювання паль максимально відповідним під завдання нашого проекту. Це оптимальний спосіб для забезпечення міцності основи майбутнього будинку. 

Аби максимально розподілити навантаження на поверхню, на одну секцію ЖК Синергія Сіті потрібно в середньому 275 паль. Необхідну кількість паль вже замовили, і незабаром вони приїдуть на будмайданчик.

В нашому флагманському проєкті всі будівельні роботи виконуються максимально ретельно. Тож, правильно закладене пальове поле забезпечить надійність всієї конструкції та її довговічність. 

Нагадаємо, що продажі в цій 20-ї секції комплексу недавно стартували, а тому асортимент планувань тут гранично широкий.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок