#Новини

Презентуємо планування трикімнатної квартири в ЖК Синергія Київ

 

Ця квартира – це функціональність, автономний простір для кожного члена сім'ї та краєвиди з панорамних вікон. 

 

Таке планування ідеально підійде родині з дітьми – дитячих кімнат точно вистачить. Кімнати прямокутної форми, простора кухня, відокремлений передпокій та роздільний санвузол – ці речі й роблять квартиру такою зручною для великих сімей.

А може ви мріяли про велику кухню-вітальню? Це цілком реально, адже завдяки каркасно-монолітному будівництву будь-яке сміливе дизайнерське рішення легко втілюється в життя.

 

Планування трикімнатної квартри в ЖК Синергія Київ

 

Панорамні вікна в квартирі забезпечать освітленість кімнат великою кількістю денного світла. До того ж, вид з них відкривається на озеро, а кожен ранок починається з неповторного сходу сонця.

 

Вид з вікна квартири

 

Всі квартири в ЖК Синергія Київ мають розширене наповнення для швидкого ремонту: дизайнерські двері, енергоефективні вікна, потиньковані стіни та теплу підлога зі стяжкою. Підземний паркінг, закрита від автомобілів територія та комерція на першому поверсі – це так зручно для родин з дітьми.

Комплекс розташований у мікрорайоні Позняки. Поруч більше 10 парків, скверів, озер й набережна Дніпра, а також торгівельні центри, медичні та освітні заклади. До метро Позняки –  всього 10 хвилин.

Дізнайтеся ціну та умови розтермінування за номером 044 222 77 79.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок