#Новини

Вздовж будинків останньої черги ЖК Синергія 3+ висадили алею з дорослих платанів!

 

Спеціалісти з озеленення висаджують десятиметрові платани та інші декоративні рослини на пішохідній алеї. 



Наша команда ландшафтних дизайнерів ретельно відбирає рослини, що зростатимуть на території ЖК Синергія 3+. Так, біля перших будинків комплексу, ми оздобили променад черемхою Amber Beauty та ялівцем Blue Sparkle. А біля будинків останньої черги робимо прогулянкову алею, на якій вже висадили 12 дорослих платанів.

На вибір дерев дизайнерів надихнула знаменита платанова алея на Єлисейських полях в Парижі. Ще в 17 столітті геніальний ландшафтний архитектор Андре Ленотр створив її вздовж королівського променаду. Розлогі платани з великим ажурним листям забезпечували затінок та прохолоду пішоходам та вершникам. 

Мешканцям Синергія 3+ не потрібно чекати, поки їхні платани виростуть, адже деревам, які прикрашають алею від 18 до 25 років! Зелені красені мають 10 метрів заввишки, тож ви зможете насолоджуватися затінком і затишком одразу після переїзду в Синергія 3+.  

Простір навколо платанів оздобили нижно-зеленими кущами дерену та ошатними блакитно-зеленими купинами ялівцю. А в якості акцентів висадили в деяких клумбах вічнозелені туї.

Більше створення зеленого коду комплексу у новому відео.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок