#Новини

Віртуальна прогулянка майбутньою квартирою доступна для всіх відвідувачів проєкту City Park II черга

 

Онлайн-перегляд квартир можливий з будь-якого пристрою та у зручний для вас час. 

 

Віртуальна екскурсія найкращий варіант для прогулянки майбутньою квартирою, адже вона дає можливість в деталях роздивитися планування та інтер’єр. Така опція доступна для покупців ЖК City Park II черга: на сторінці кожної квартири у 2 та 3 будинках є 3-D тури. 

Основні переваги віртуальної екскурсії:

Інформативність

3-D тур більш інформативний, ніж звичайні фото, або планування, адже онлайн-екскурсія створює максимальний ефект присутності на об’єкті. Ви можете прогулятися своєю майбутньою квартирою, уявити її масштаб і нюанси кожного планування. 

Зручність

Більше не треба ходити брудним будмайдчиком під пекучим липневим сонцем чи пронизливим лютневим вітром, аби роздивитися майбутнє житло. Не потрібно навіть чекати кілька місяців, доки будівельники зведуть п’ятнадцятий поверх, щоб оцінити, які краєвиди відкриються з ваших вікон.  Віртуальний тур дозволяє оцінити планування та ергономіку простору. Для вашої зручності ми також додали в планування краєвиди, які ви побачите з вікон на кожному конкретному поверсі. 

Віртуальна екскурсія доступна з будь-якого пристрою комп’ютера, планшета чи навіть телефона.

Економія часу

Вам не треба витрачати на поїздку вихідний чи відпрошуватись з роботи. Ви можете подивитися одну чи декілька квартир за лічені хвилини у зручний для вас час.

Наші інвестори вже встигли оцінити зручність ЗD прогулянок і, навіть, придбати квартиру в City Park II черга після такої віртуальної екскурсії. Запрошуємо і вас на перегляд вільних планувань на сторінці проєкту.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок